Hihi :-) Glömde bilden!

♥Här kommer bilden jag glömde i förra inlägget! Jenna!!♥

 

 

JennaLiiiiite suddig ;-) <3


Guitar hero med jenna! :-D

Hejhej! Idag är jag med jenna igen :-D Just nu spelar hon trummor på guitar hero och jag sak nog fixa lösnaglarna! :-) kan lägga upp en bild sen på dom ;-) PS! Jah älskar dej b-vän jennifer!!!!!<33333   Snart ska vi göra oss i ordning för "Trick or treat" :-D lägger upp bilder sen hur vi ser ut! Kramarrrr!!!!





♥♥♥<3










Home sweet home! :)

Heej! HAr presis kommit hem från skolan, och äntligen är jag vid pappa! Nu kanske jag kan sova klokt på natten :) Iaf, i morn ska jag va med jennifer som vanligt, vi ska typ gå på stan och köpa lite things! Det ska bli kuuuuuuuuuuuul!!! :D:D:D:D::D<333 Hinner inte skriva mer nu!



Kramissssssssss!<3333




Lördags-mys :-)

Heej alla läsare! Jag har inte skrivit på så länge, men nu sak jag berätta om min dag!(lördag) Mamma och hatobjektet(hennes nya kille(pust)) tog bort en rabatt så vi kunde få plats med båda bilarna och jag stog bara och stirrade! Men det blev ruuuligare mot kvällen! 19.30 satt jag mej framför tvn för att se "Blog awards" ! Foki fick sina 3 priser som hon var otroligt värda! Sen ville hatobjekt 2(hans dotter) se körslaget så jag såg gilmore girls på datan i mitt rum och åt chips och drack coca cola! Godanatt!!!




Vanlig dag<3

Heej läsare! Idag har jag vart med Jennifer(som vanligt) Och åkte bussen efter hem(som vanligt) Jag o Jenna va i affären och köpte glass för 10 spänn typ ass billigt! I kväll blir en tråkig kväll tror jag "/   Hade bäst!!





Love yaaaaa<3333



Hellooo evry boady =)

Heejsan! Förlåt att jag inte skrivit på JÄÄÄÄÄÄTTE länge!!! Jag Lovar Jag Ska Bättra Mej!! Men jag vill ha en design! Ahja, nog om det! Idag hade vi gympa i skolan sista timmen! Jag och Jenna fick vänta på Albin för vi skulle gå med han hem och hämta saker. Jag fick en hamsterbur, ett rör, en borg typ, och en tunnel och ett lila hjul! Jennifer fick ett jääätte långt rör, nån lektorn och så kommer jag inte ihåg mer =) Men det var iallafall jätte snällt av han! Sen gick vi hem till min mormor och lämnade buren hoss dom, sen gick vi hem till jenna och tog in tornet och allt till hennes bur, sen gick Albin hem och jag och jenna till affären. Jenna köpte choklad men jag köpote inget , för jag är pank =(  Imorgon ska jag på ridning och på fredag ska jag va med jenna och vi ska gå på puma ofc, efter det ska vi sova över hos henne =) Skriver mer sen


Hugs and kisses // The F <33

 




Heej! Vad gör n idå? Ska gå och ta ett skönt bad snart;) Jag är super törstig just nu :S



Kranmar skiver mer sen;)





Hello!

 



Vad gör ni då?:) Jag  spelar lite farmville på facebook! Fett kul! I morgon ska jag  till skolansom vanligt och inte va med nån! Så fråga inte om vi kan va för jah orkar inte va!!! skriver mer sen! Kramar!!!




Fredag - lördag

Hejsan! Sorry att jag inte skrivit på länge men dt finns bara inte tid! Igår va jag med Clara n, Zamira och Tintin på stan. Vi gick inte på stan seriöst men vi gick till solberga för tintin skulle träffa kompisar sen var vi där ganska länge och sen satt vi typ på cubus och prata! Sen gick jag och Clara hem till henne och typ satt vid datan och gjorde i årdning oss för puma! sen gick vi på puma och typ alla var där! Jenna, hanna, clara j, zamira, tintin, antonio, truls, adam, david, elias, eddie..... med mer!!! Efter puma sov jag och Jenna över hos mej och vi åt först när vi kom hem tacos och sen gick vi typ upp på mitt rum och snacka och satt vid datan. Vi gick o la oss halv två och spela kort. Sen snacka vi och sov. Jenna vakna klockan typ 8.15 elr  nått och jag typ 8.45! sen prata vi ovhsenåkte vi till "kul på hjul" på p18! Vi gick runt och tog godis och saker vid alla tält där och vi åkte världens läskigaste sak!!!! Det var en lastbilshytt som välte åt båda hållen tre gånger typ!!! Först åkte jenna neråt och då hängde typ jag mot henneoch då tänkte jag att det skulle bli bättre när jag var neråt men NEJ! Andra gången jag kom neråt så blundade jag opch då sa hon att jag skulle låtsas att jag sov! Så då snarka jag på skoj sen skratta och skrek vi resten av tiden ;D Haha men orkar inte skriva mer ::D kramar
  

Pussss<3

Ny blogg!







Heej alla läsare! Jag har en ny blogg för det andra namnet var så konstigt ;)

 

 

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0